Directori d’entitats del Solsonès i rodalies

Cercador d’entitats. Consulta segons tipus o fes servir el cercador.

Actualitza la informació de la teva entitat clicant sobre el botó editar o contactant amb nosaltres -actua (arroba)larada.coop

Afegeix la teva entitat emplenant aquest formulari.


Sort By: Nom de l'entitatAny de creació
Associació Amics del Tractor d’Època
Municipi:
Descripció:

L'entitat vetlla per la conservació dels tractors com a part del patrimoni propi del Solsonès. Amb aquest objectiu organitza sortides, tractorades populars i exposicions diverses.

Associació Casal Voliac
Municipi:
Descripció:

Entitat organitzadora de l'Aplec Independentista del Castellvell, que es celebra anualment cada 10 de setembre.

Associació Cultural d’Immigrants del Solsonès
Municipi:
Descripció:

Associació que agrupa col·lectius immigrants del Solsonès i que promou la realització d'activitats de caire cultural i esportiu.

Associació Cultural de Llobera
Municipi:
Descripció:

Potenciació de la cultura popular i tradicional, suport i col·laboració amb la xarxa social comunitària, foment de les arts escèniques, foment de una nova cultura de l’oci mitjançant l’esport i activitats de caire cultural. Suport als col·lectius de gent jove i gent gran del municipi.

L'entitat publica "El Jou" (revista cultural municipal), impulsa la pràctica del teatre i de l’esport, i organitzac sortides esportives i culturals. També està darrera d'altres manifestacions populars del municipi, i dóna suport a les iniciatives juvenils i d'atenció a les necessitats de la gent gran.

Associació Cultural de Prades
Municipi:
Descripció:

L'associació pretén potenciar la difusió del patrimoni natural, històric i cultural, contribuir en la revitalització del món rural, afavorir la col·laboració entre la gent de la comarca i enfortir l’activitat social del poble.

Les iniciatives que s’han materialitzat i consolidat són la Fira de Sant Ponç, la Festa major, caminades, la pedalada popular, l’edició de la Fornal i la rehabilitació de l’antiga ferreria del poble com local social de l’associació.

Disposa de local a la Plaça del poble, La Ferreria, i anualment publica la revista La Fornal.

Associació Cultural El Babau
Municipi:
Descripció:

L'entitat publica la revista local El Babau i impulsa altres iniciatives culturals que pretenen mantenir la identitat cultural catalana, desenvolupar recerca històrica local i deixar constància de les activitats socials del poble de Navès.

Associació Cultural El Crit del Solsonès
Address: Solsona
Municipi:
Descripció:

Associació de promoció d’activitats de caire artístic i cultural, en diverses de les seves dimensions, tals com el cinema, la música, la difusió i comunicació, i altres.

Edita la revista mensual 'Criteri'.

Associació Cultural Els Quadrells
Municipi:
Descripció:

Entitat que treballa pel manteniment de les festes populars i per la preservació i recuperació històrica, natural i arquitectònica en l'àmbit local, a través de l'organització de xerrades, concerts i festes majors.

Associació Cultural Patronat Vall de Lord
Descripció:

Entitat que promou la divulgació de la història de la Vall de Lord, comprenent els tres municipis que la formen: Guixers, Sant Llorenç de Morunys, La Coma i la Pedra.

Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava del Solsonès
Municipi:
Descripció:

Associació de foment del col·leccionisme de plaques de cava, que impulsa l'organització de trobades de col·leccionistes. També mostra les col·leccions amb una parada itinerant per arreu del territori i dóna suport i col·labora en l’organització de diverses fires i festes de la comarca.