1 de febrer. Fem coses al Sud del Solsonès!

DISSABTE 1 DE FEBRER
SANTUARI DEL MIRACLE

15.30 h
Sessió gratuïta de gestió i creació d’associacions
Des del programa ACTUA us convidem a una sessió gratuïta de gestió i creació d’associacions. Amb cita prèvia, pots passar pel  Santuari del Miracle el dia 1 de febrer de  les 15: 30 a les 17: 00 i revisarem dubtes administratius i paperassa oficial de la teva associació. Per aquells qui ho desitgin, assessorarem també en la creació d’associacions. Que els papers no ofeguin les associacions!

17.00 h
1a Assemblea Oberta de Territori de Masies
Territori de Masies és un projecte associatiu i obert que s’ha impulsat per tal de promocionar la cultura i patrimoni del Sud del Solsonès a través de diferents activitats culturals i de l’acompanyament i enfortiment del teixit productiu. És i ha de ser un projecte obert. Per aquest motiu, sigueu socis o no, us convidem a assistir a la Primera Assemblea Oberta,que tindrà lloc el proper dia 1 de febrer a les 17:00 h. al Miracle. A l’Assemblea presentarem l’Associació als veïns i interessats, acordarem activitats per dur a terme durant l’any 2014.

18.30 h
Plenari General del Projecte ACTUA
El 2009 s’inicià un procés popular on veïns i entitats del Solsonès decidirem actuacions a dur a terme al nostre poble i ens posarem mans a fer feina. A aquest procés li diem ‘Projecte ACTUA’. D’aleshores ençà s’han executat diferents projectes com la promoció de la cultura i patrimoni del Sud del Solsonès, el foment de l’ocupació en l’atenció a les persones, la recuperació de la memòria popular, … entre altres. Fins avui ha comptat amb la participació de més de 50 entitats i de 300 persones del Sud del Solsonès i rodalies. ACTUA és un projecte obert i participatiu on tothom qui vol hi participa en la mesura que cada persona decideix. Anualment l’ACTUA celebra un plenari on es convida a tota persona interessada en valorar les diferents activitats dutes a terme, i a proposar-ne de noves per a l’any en curs. Vine i diga-hi la teva!

Per motius organitzatius, agrairem que informeu de la vostra assistència abans del dissabte 1 de frebrer, escrivint-nos a: info@larada.net, o trucant al 672 491 223 o al 938 729 709

cartell-1-febrer