19 de març. Trobada de persones interessades en centres cívics als pobles rurals

La setmana passada es va inaugurar el Centre Cívic Vila Closa a Pinell de Solsonès, que es cogestionarà amb l’Associació de Veïns del municipi de Pinell de Solsonès creada recentment. Aquest està format per una biblioteca i una dotació d’ordenadors amb connexió a Internet, acompanyat d’altres serveis potencials que s’aniran desenvolupament de mica en mica. Aquest projecte s’ha promogut en el marc del Projecte ACTUA des de les veïnes i veïns de Pinell, l’ajuntament,l’escola Rural i el Telecentre del Solsonès. Però des dels seus inicis el projecte ‘Nous Usos pels Espais Municipals’ (Centres Cívics) interessava i es proposà també des d’altres municipis com Pinós, Clariana o Llobera . Alguns d’ells ja disposen de biblioteques i equipament informàtic, en d’altres cal que ens posem a treballar per a aconseguir-ho. Crear relacions de cooperació entre les diferents iniciatives de segur que ens ajudarà a tirar endavant les iniciatives i que aquestes siguin perdurables en el temps.

Per tot això ara és el moment de què les persones i entitats interessades en la iniciativa ens tornem a trobar. Per aquest motiu s’us convida a assistir a la propera Trobada de persones i entitats interessades en el projecte, que tindrà lloc el proper dia 19 a les 4 de la tarda al local social de Sant Climenç de Pinell. Aquesta trobada tindrà per objecte cercar relacions de cooperació entre iniciatives, prioritzar les properes tasques a emprendre als diferents pobles, i delimitar les línies de finançament a on es pot acollir el projecte per tal d’obtenir tant recursos per la biblioteca, equipament informàtic i altres, com personal per a la gestió dels espais i activitats formatives.

La durada aproximada de la trobada serà d’una hora i mitja.

Com sempre agrairem que confirmeu l’assistència i que féu extensiva la convocatòria a tota persona que cregueu li pugui interessar.