20 de març, trobada de persones i entitats interessades

Els membres del grup d’interès us convidem a la trobada de les persones i entitats interessades en el projecte ‘Varietats locals de Plantes Cultivades al Sud del Solsonès: un patrimoni a preservar’, que tindrà lloc EL PROPER DIA 20 DE MARÇ A UN QUART DE 6 DE LA TARDA AL LOCAL SOCIAL DE FREIXINET.

Després de celebrar els tallers de poda de restauració d’arbres fruiters antics, en aquesta trobada es parlarà sobre la idoneïtat d’impulsar nous tallers , es revisaran els avenços fets en la cerca entorn les varietats d’hivern, el continguts del nou butlleti ‘Venim de l’Hort’, i es valoraran i definiran les properes accions a emprendre per tal de poder conservar i promocionar les varietats locals (trobades d’intercanvi de llavors, hortalans interessats….).

La trobada tindrà una durada aproximada d‘una hora i mitja.

Com sempre agrairem la confirmació d’assistència i que féu extensiva la trobada a tota persona que cregueu li pugui interessar.

Us animem també a completar la informació sobre varietats d’hivern de què disposem fins al moment i que trobareu al mateix bloc.