Centres cívics al territori rural, són possibles? Connexió a Internet i servei de biblioteca, entre altres

Centres cívics al territori rural, són possibles? Connexió a Internet i servei de biblioteca, entre altres.

DIA 1 DE FEBRER A LES 7 DE LA TARDA A PINÓS

Des del projecte ACTUA en un inici, durant el 2009, es va comentar de tirar endavant el projecte de centres cívics als municipis de Pinell, Llobera, Clariana i Pinós, i altres on ho cregueu interessant. Aquest projecte sorgeix de la necessitat de tenir un punt d’accés a Internet centralitzat, que vagi acompanyat de servei de fotocopiadora i fax. Amb el temps s’han incrementat els objectius i s’ha dotat al projecte de servei de biblioteca. En l’actualitat s’està treballant per crear una base de dades compartides entre els municipis citats més amunt.

El projecte de Pinell de Solsonès ja camina força sol. Arribats a aquests punt creiem necessari trobar-nos per valorar si és necessari o no centrar els esforços en els projectes de Llobera, Clariana i Pinós, i altres municipis si es creu necessari. D’entrada veiem que hi ha realitats diferents en cadascun dels municipis, i és especialment important on l’espai està al costat de l’escola rural (com Llobera).

Per valorar com avança aquest projecte LES PERSONES INTERESSADES ENS TROBAREM EL PROPER DIA 1 DE FEBRER A LES 7 DE LA TARDA AL SANTUARI DE PINÓS. 
Com sempre us agrairem que féu extensiva la convocatòria a tota persona que cregueu li pugui interessar, i que ens confirmeu l’assistència a marina.vilaseca@larada.net. Mentrestant us animem a emplenar els formularis de selecció de noves accions i taules temàtiques (grups informals de reflexió sobre accions), que serà el punt de partida de la nova fase del procés ACTUA. Trobareu tota aquesta documentació a actuasolsones.wordpress.com