Consum i contractació pública responsable

Durant la primavera del 2019 des de L’ARADA CREATIVITAT SOCIAL SCCL es va organitzar un taller-xerrada sobre les possibilitats del consum i la contractació pública responsable, en el marc del PROJECTE ACTUA 2019. A partir d’aquest taller-xerrada es va elaborar una moció per poder iniciar el desplegament d’aquest tipus de contractació al nostre territori, a la qual algunes entitats locals s’hi van adherir.

Per tal de poder avançar en aquesta direcció, des de L’ARADA CREATIVITAT SOCIAL SCCL estem organitzant un seguit de trobades virtual i espais de participació adreçats tant a les entitats que es van adherir a aquesta moció com a altres entitats i ens locals que hi puguin estar interessades.

Aquestes trobades s’organitzen en el marc del PROJECTE ACTUA 2020 i l’ATENEU COOPERATIU DE LA CATALUNYA CENTRAL 19-20, i són les següents:

UN TALLER PRÀCTIC INICIAL, per identificar una estratègia local per al desplegament del consum i contractació pública responsable. Aquest taller estarà conduït per Marc Vilar, advocat i expert en consum i contractació pública de Col·lectiu Ronda SCCL.

UNA SESSIÓ DE TREBALL encaminada a consensuar criteris i eines locals pel consum i contractació, adreçada a les entitats adherides a la moció del 2019.

UNA SESSIÓ DE PRESENTACIÓ dels criteris consensuats, adreçada a totes les entitats i ens locals que hi puguin estar interessades.

Tot i que les dates definitives es concretaran un cop finalitzi l’estat d’alarma per COVID-19, es preveu dur a terme una trobada cada dos mesos (juny: taller pràctic; juliol-agost: sessió de treball; setembre-octubre: sessió de presentació).

Volem que tot aquest procés estigui adaptat a les necessitats del nostre territori i, per això, us demanem la vostra col·laboració per respondre a una enquesta que hem preparat. L’objectiu és identificar les temàtiques que més us interessen i els reptes als quals us enfronteu pel que fa al consum i contractació responsable.

Només així podrem conèixer i desbloquejar els punts crítics que condicionen el desplegament real de pràctiques de consum i contractació pública responsable al nostre territori. Aprofitem l’enquesta per recollir la vostra disponibilitat d’horaris, tant del taller pràctic com de les sessions posteriors.

Us agrairem molt que ens feu arribar les vostres respostes.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!

Per a més informació:

actua@larada.coop – 672 49 12 23

ACCÉS AL FORMULARI: https://forms.gle/H4ZkjNmFLMzm5Ken7