Enquesta – motivacions i plans de viatge dels turistes catalans després de la crisi sanitària, incidint en l’experiència i l’activitat enogastronòmica.

Font: Patronat de Turisme del Solsonès

A instància del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida (Ara Lleida) us fem arribar un enllaç que us porta a una enquesta per fer un estudi que està desenvolupant Tourislab (http://www.tourislab.com) amb la intenció de permetre conèixer les motivacions i plans de viatge dels turistes catalans després de la crisi sanitària, incidint en l’experiència i l’activitat enogastronòmica.

Podeu respondre l’enquesta on-line clicant aquí: https://www.tornaremaferturisme.cat/enquesta/  i us animem a compartir-la amb els vostres contactes per obtenir una mostra el més representativa possible. La informació recollida haurà de servir per adaptar-se al nou escenari i adaptar l’oferta a noves formes de viatjar, consumir i gaudir.

Els resultats seran públics, d’accés lliure i gratuït i estaran disponibles per a empreses, destinacions i entitats de promoció turística a través de la pàgina web https://www.tornaremaferturisme.cat