Presentació de l’Inventari de Gegants i Capgrossos del baix Solsonès

Dissabte 8 de juny

Diada festiva i presentació de l’Inventari de Gegants i Capgrossos del Baix Solsonès.

11:30 a 13:00 h.
Mostra de capgrossos del Baix Solsonès i ballada popular a càrrec del Grup de Grallers de Vallmanya, la Colla de Grallers de Torà, i la Colla de Grallers Canyacrec de Sanaüja. Amb la participació especial dels Capgrossos de Montmajor.

13:00 h.
Presentació de l’Inventari de Gegants i Capgrossos del Baix Solsonès: Inauguració de la presentació a càrrec de Manel Casserras, escultor i mestre geganter de Solsona. Presentació del projecte “Aula Rural Gegantera”, a càrrec de l’Associació Cultural de Vallmanya. Presentació de l’inventari a càrrec de L’ARADA.

14:00 h.
Dinar popular (10 euros).
Inscripció: fins el dia 6 de juny.
Contacte: aularuralgegantera@larada.net

938 729 709 – 
672 491 223

Aconsegueix l’Inventari de gegants i capgrossos del baix Solsonès
L’Inventari de Gegants i Capgrossos del Baix Solsonès neix de la motivació i el camí ja iniciat en el marc de la recuperació de cultura popular i gegantera dels membres de l’Associació Cultural de Vallmanya i dels veïns del nucli de Vallmanya i el projecte ‘ACTUA’, promogut i coordinat per L’ARADA. Les més de 50 figures que trobem al Baix Solsonès signifiquen, sens dubte, una important aportació per a l’imaginari i cultura popular. La importància popular radica també de manera especial en el procés de construcció, en el què hi participa la gran majoria del poble, que hi seguirà col·laborant en les festivitats on es lluiran.

Preu: 10€
Inclou CD + Poster

Llocs on aconseguir-lo:
– Oficina de Turisme (Solsona)
– Llibreria Pellicer (Solsona)
– Estanc de Baix (Solsona)
– L’ARADA (Seu Prades de la Molsosa, Seu Manresa)

cartell_trobada_ok