Què és Dones i Gent Gran?

Dones i Gent Gran té un doble objectiu: millorar l’autonomia de les persones grans dels nostres pobles i la de les dones cuidadores. Intervé també als municipis de Torà, Calaf i Cardona.

Des d’aquest s’ofereixen serveis a domicili i a locals socials, serveis que ofereixen les dones treballadores de la Xarxa Enfila’t.

El programa Enfila’t és l’encarregat de formar a dones cuidadores i interessades en l’atenció a la gent gran, tant en la gestió de negocis com en l’acompanyament a persones grans i tasques de la llar.
En l’edició del 2012 i del 2013 hi passaren una quarantena de persones, que avui ofereixen els seus serveis des de la Xarxa Enfila’t.A banda, Dones i Gent Gran pretén facilitar la coordinació els diferents serveis que s’ofereixen al Sud del Solsonès i Alta Segarra. Per a fer-ho semestralment edita un butlletí on explica les diferents activitats que ha dut a terme, i aporta eines de gestió laboral i del temps.

Cada dos anys s’actualitza la guia de recursos per a dones i la guia per a recursos per a gent gran, que podeu consultar al web del projecte.

Vegeu les notícies relacionades amb el projecte Dones i Gent Gran clicant aquí.